Naar inhoud

Home Groeien Personeel aanwerven Het Acerta Sociaal Secretariaat is er voor jou

Het Acerta Sociaal Secretariaat is er voor jou

Als werkgever heb je een aantal belangrijke verplichtingen, niet alleen tegenover de overheid, maar ook tegenover je werknemers. De sociale wetgeving is een complexe materie. Sluit je daarom aan bij het Acerta Sociaal Secretariaat. Onze medewerkers zorgen er dan voor dat je al je verplichtingen in verband met het aanwerven en tewerkstellen van personeel nakomt. Zo kan jij je aandacht volledig toespitsen op je zaak.

Voor je loonadministratie kan je bij het Acerta Sociaal Secretariaat terecht. Onze specialisten bieden je gepersonaliseerd advies en begeleiding op maat. Het Acerta Sociaal Secretariaat werkt nauw samen met het Acerta Kinderbijslagfonds. Je kan er terecht met vragen over kinderbijslag, of andere toeslagen voor je werknemers. Bij ons kan je dus rekenen op persoonlijke begeleiding en professioneel advies, en dat is wat je terecht verlangt van een professionele partner in loonadministratie.

Neem dus zeker contact op met onze medewerkers van het Acerta Sociaal Secretariaat, voor meer informatie over alle diensten waarmee wij jou als werkgever kunnen helpen. Je vindt de contactgegevens van het Acerta Sociaal Secretariaat via de link Contact.
 

Voorbereiden
Idee
Startvoorwaarden
Sociaal statuut
Ondernemingsvorm
Steun
Ondernemingsplan
Starten
Wat je zeker moet doen
Wat je bijkomend kan doen
Specifieke situaties
Groeien
Van bijberoep naar hoofdberoep
Nieuwe ondernemingsvorm kiezen
Personeel aanwerven
Bezoldiging opnemen
Blijven leren
Informatie
Startersgidsen
Documenten
Publicaties
Tarieven
Nieuws
FAQ
Partners
Tools
Start je onderneming
Persoonlijk stappenplan
Berekeningen
Premiescoop
Web Specials
Contact
Suggesties
Maak een afspraak